Wandering Tail on sovellus koirille, koiranomistajille ja koiraystävällisille yrityksille.

Sovellus on ilmainen.
Se on saatavilla iOS ja Android puhelimiin.


Se on tehty meille kaikille.

Wandering Tail sovellus on tehty helpottamaan koirakansan arkea, tarjoamalla elämyksiä ihan tavalliselle päivittäiselle lenkille ja auttamalla matkustamista nelijalkaisten ystäviemme kanssa.

 

Wandering Tail on täysin uudenlainen sovellus, jonka avulla voit löytää hyväksi havaittuja taukopaikkoja, uimapaikkoja, koiraystävällisiä majoituksia, sopivia ulkoilualueita ja  jopa uusia koiraystäviä...

Yhdessä sovelluksen käyttäjien kanssa saamme rakennettua koko maailmanlaajuisen palvelun koiraihmisille, jonka avulla löydät hyväksi havaitut koiraihmisten suosikkipaikat ja koiraystävälliset palvelut ihan missä päin maailmaa tahansa!

 

 

- Linda -

Maailma on yksi suuri seikkailu!

Wandering Tail on helppokäyttöinen sovellus, jonka paikkamerkintöjen tekemisestä voi tulla mukava harrastus. Niitä tehdessäsi saat nauttia koirasi seurasta ja raittiista ulkoilmasta. Ilmaiseksi. Sovelluksen kartalta näet ulkoilupaikat ja koiraystävälliset yritykset. Missä tahansa sitten oletkin.

Read More

Jokainen päivä voi olla seikkailu, jonka voit kokea parhaan ystäväsi kanssa.Sovelluksen avulla voit löytää uusia ulkoilupaikkoja läheltä tai kaukaa.

Jokaisen päivän ei tarvitse olla aina samanlainen, sillä maailmassa on paljon upeita ulkoilumaastoja.

Päivittäinen ulkoilu koiran kanssa voi olla täynnä löytämisen riemua ja kauniista maisemista nauttimista.

Aina on joku joka voi tarvita hieman apua ja kuka tahansa voi auttaa!Yhdessä pystymme tekemään koirien maailmasta paremman ja samalla helpottamaan koiranomistajien arkea.

Jokainen teistä voi auttaa muita ja merkitä kartalle hyväksi havaitsemansa paikan pysähtyä hetkeksi tai ulkoilla pidempäänkin.

Juuri sinä voit tarjota jollekin löytämisen riemun ja elämyksen.


Sinä voit auttaa ja tulla autetuksi!


Sinulle kotiseutusi on tuttu, tiedät koirapuistot, koirille soveltuvat uimapaikat, parhaat lenkkipolut... Joku ulkopaikkakuntalainen saattaa tarvita juuri sinun merkitsemiäsi paikkoja, tullessaan esim. näyttelyyn, kisaamaan, kokeeseen tai ihan vain lomalle. Mukavaa on myös itselle, kun matkustaa koiran kanssa ihan uuteen paikkaan, jossa joku paikallinen on merkinnyt valmiiksi vastaavia paikkoja helposti löydettäväksesi. Parhaimmat ulkoilumaastot ja tärkeimmät koirapalvelut löytyvät kätevästi yhden sovelluksen sisältä.
 Sovelluksessa on helposti täytettävä lomake uusia ulkoilupaikkoja varten.

Read More

Apua matkantekoon!

Wandering Tail sovelluksesta löydät helposti sopivat pysähdyspaikat matkustaessa koirasi kanssa. Jokaisesta sijainnista on avattavissa oma kuvallinen inforuutunsa, missä kerrotaan tarkemmat tiedot sijainnista, sen maastosta, koosta ja etäisyydestä vaaralliseen tiehen.

Read More

Myös hän haluaa matkustaessaan taukoja.


Vierailla paikkakunnilla voi olla vaikea löytää kunnollisia ulkoilupaikkoja.

Kuumana kesäpäivänä matkatessa uimahetki voi olla päivän piristys.

Teillä kaikilla on tietoa omista lähialueistanne, tietoa, mikä voi olla isokin merkitys jollekin toiselle.

Sen jakaminen on helppoa.

Joskus olisi kiva saada leikkikaveri paikalle.Aina välillä on tarvetta ulkoilla yksin.

Joskus taas olisi kiva saada kaveri koirapuistoon tai läheiselle pellolle.

Sovelluksen avulla voit kertoa ulkoilusuunnitelmistasi kavereillesi ja pyytää mukaasi koirakavereita.

Näet sovelluksesta myös muiden seurapyyntöjä ja saat ilmoituksia uusista kavereista käyttämilläsi ulkoilualueilla.

Wandering Tail mahdollistaa myös kaverien löytymisen.

Sovelluksessa luodaan oma profiili koiralle ja täytetään omistajan tiedot (käyttäjätunnus yms). Tämä mahdollistaa sen, että kun sovelluksen käyttäjät ovat aktiivisina karttaan merkityissä paikoissa, esimerkiksi tietyssä koirapuistossa, muut sovelluksen käyttäjät näkevät koirapuiston klikkaamalla, keitä muita sovelluksen käyttäjiä siellä parhaillaan on. Toiset tahtovat olla yksin, toiset tahtovat seuraa... Voit valita ulkoilupaikkoja edes vähän paremmin tietoisena, ketä on paikalla ja ketä tulossa myöhemmin. Wandering Tail-sovellus tarjoaa mahdollisuuden nähdä kaverilistaan lisäämiesi koirakkojen ilmoittamat paikat, jonne he ovat menossa ja kellonajan, milloin. Keltaisen nauhan saa lisättyä koiralle, joka tarvitsee tilaa. Sen saa laitettua määräajaksi (esim. juoksut, koulutus kesken) tai pysyvästi (ei ole sosiaalinen)

Read More

Tehdään yhdessä!

Sovelluksen käyttö on ilmaista. Ulkoilu koiran kanssa on myös maksutonta, joten Wandering Tail tarjoaa ilmaisen koiraharrastuksen, jonka kautta voi nauttia raittiista ilmasta, ulkoilusta koiran kanssa ja uusien paikkojen löytämisen riemusta.

Read More

Yhdessäolemisen riemua!

Wandering Tail sovellus kertoo myös aktiivisuudestasi käyttäjänä ja samalla kannustaa tutustumaan uusiin paikkoihin ja maisemiin.

Lisää pisteitä saa paikkamerkintöjä tekemällä ja käymällä muiden merkitsemissä paikoissa. Koirakon arvosana nousee sitä mukaa, kun pisteet karttuvat.

Näin ollen ulkoilusta koiran kanssa voi hieman myös kisata esimerkiksi oman kaveriporukan kanssa.

Tärkeintä on kuitenkin se, että juuri te saatte pitää hauskaa yhdessä.